“Changing our city one event at a time”

Easter Event High School

Once a year around Easter we organise an event for a high school in Barendrecht. During these events the teenagers get to hear the gospel in a way that they can understand. Although many of them are not ‘into God’, these events are always impressive to them as the Holy Spirit is moving powerfully. It is something that we really look forward to every time again.

 

Middelbare school Focus Beroeps

In 2016 hebben we The God Story voor het eerst gehouden op de middelbare school Focus Beroepsacademie in Barendrecht. Dit was een groot succes en sindsdien organiseren we jaarlijks iets voor school rondom Pasen. Inmiddels hebben we onze samenwerking uitgebreid. Als er outreachteams uit het buitenland zijn, dan mogen zij een les ‘levensbeschouwing’ verzorgen op school.

Qua evenement voor Pasen zijn we inmiddels toe aan iets nieuws. Daarom zijn we nu bezig met het schrijven en organiseren van een Paasmusical. Deze musical gaan we samen met en voor tieners van school opvoeren in theater ‘Het Kruispunt’ in Barendrecht. Het script is inmiddels klaar, de regisseuse is klaar voor de start en we zijn bezig met de tracks voorbereiden. September 2021 zullen we audities gaan doen op school en vanaf dan zal er wekelijks geoefend gaan worden.

In verband met de fondsenwerving hebben we een aparte website gemaakt voor dit evenement. Zie www.musicalsacrifice.nl voor meer informatie.

Menu