Our motto: “Transforming our area one event at a time”

Persoonlijke coaching

Vanuit Jeugd met een Opdracht Rotterdam biedt Corma Bezemer persoonlijke coaching aan. Wil je eens een keer met iemand praten over iets waar je niet uitkomt? Heb je vragen, of wil je eens met iemand praten en bidden over je toekomst? Het kan allemaal. Mensen weten Corma te vinden voor de meest uiteenlopende dingen en vaak kan iemand met 1 of 2 gesprekken weer verder.

Dit is 1 op 1

Het verschil met het Gebedspunt is dat persoonlijke coaching 1 op 1 is. Deze persoonlijke gesprekken zijn meer in de vorm van mentoraat. Er wordt dan ook een actieve houding van jou verwacht; een bereidwilligheid om te leren en open te staan voor feedback.
In 2011 heeft Corma een ‘Foundation for counseling ministry’ school gevolgd en met succes afgerond. Sindsdien heeft zij al veel mensen net dat stapje verder mogen brengen.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze gesprekken. Corma leeft van giften, net als iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt. Voel je vrij om een bijdrage naar haar persoonlijk over te maken.

Afspraak maken? Email Corma 

‘In 2002 heb ik God leren kennen en dat heeft mijn leven compleet veranderd. Het is mijn verlangen dat jij Zijn Liefde ook leert kennen en ervaren. Daarom wil ik graag beschikbaar zijn om een stukje met je mee te lopen in het zoeken naar wie God is. Als je God al kent wil ik je graag helpen groeien in je relatie met Hem in het leven van alle dag.’

Menu