Our motto: “Transforming our area one event at a time”

Paasevent Middelbare School

Met de evangelisatie afdeling van Jeugd met een Opdracht Heidebeek hebben we in september 2010 “The God Story” in Barendrecht gebracht. The God Story is een multimedia evenement dat door verschillende creatieve onderdelen de liefde en kracht van God laat zien. Zo kunnen jongeren bijvoorbeeld door middel van muziek, film, dans en reallife stories horen en ervaren hoe God betrokken wil raken bij hun leven.

Middelbare school Focus Beroeps

In 2016 hebben we voor het eerst een evangelisatie programma gedraaid op de middelbare school Focus Beroepsacademie in Barendrecht. Dit was een groot succes en sindsdien organiseren we jaarlijks een evenement voor school rondom Pasen.
Inmiddels is de samenwerking met school uitgebreid: als er outreachteams uit het buitenland zijn, dan mogen zij soms een les ‘levensbeschouwing’ verzorgen.

Voor nu zijn we bezig met de voorbereidingen voor weer een supertof Paasevent komende donderdag 6 april 2023. We werken hiervoor samen met een dans en drama team, een dj en 2 geweldige graffitispuiters! Het is altijd weer een uitdaging om fondsen voor dit evenement rond te krijgen. Als je ons hierbij wilt helpen, zou je dan willen overwegen om een donatie over te maken? Alvast veel dank!