Our motto: “Changing our city one event at a time”

Paasevent Middelbare School

Met de evangelisatie afdeling van Jeugd met een Opdracht Heidebeek hebben we in september 2010 “The God Story” in Barendrecht gebracht. The God Story is een multimedia evenement dat door verschillende creatieve onderdelen de liefde en kracht van God laat zien. Zo kunnen jongeren bijvoorbeeld door middel van muziek, film, dans en reallife stories horen en ervaren hoe God betrokken wil raken bij hun leven.

Middelbare school Focus Beroeps

In 2016 hebben we The God Story voor het eerst gehouden op de middelbare school Focus Beroepsacademie in Barendrecht. Dit was een groot succes en sindsdien organiseren we jaarlijks iets voor school rondom Pasen. Inmiddels hebben we onze samenwerking uitgebreid. Als er outreachteams uit het buitenland zijn, dan mogen zij een les ‘levensbeschouwing’ verzorgen op school.

Qua evenement voor Pasen zijn we inmiddels toe aan iets nieuws. Daarom zijn we nu bezig met het schrijven en organiseren van een Paasmusical. Deze musical gaan we samen met en voor tieners van school opvoeren in theater ‘Het Kruispunt’ in Barendrecht. Het script is inmiddels klaar, de regisseuse is klaar voor de start en we zijn bezig met de tracks voorbereiden. September 2021 zullen we audities gaan doen op school en vanaf dan zal er wekelijks geoefend gaan worden.

In verband met de fondsenwerving hebben we een aparte website gemaakt voor dit evenement. Zie www.musicalsacrifice.nl voor meer informatie.

Menu