Our motto: “Transforming our area one event at a time”

Gebedspunt

Gebedspunt.nl is een fysieke lokatie gevestigd in een woonhuis. We bieden een plek waar mensen welkom zijn voor een luisterend oor en gebed. Geen pastoraat, maar gewoon er zijn; luisteren naar mensen, vragen stellen en samen bidden. We geloven dat God betrokken is bij ons leven, dat Hij naar ons luistert en onze gebeden wil verhoren. We strekken ons uit naar het verstaan van Gods stem en bidden voor wijsheid voor jouw situatie.

We zijn er voor iedereen, gelovig of niet

Met 2 personen luisteren we naar iemands verhaal en gaan we daarna voor deze persoon bidden. We geloven dat God reageert op onze gebeden. Dat Hij zal laten zien dat Hij betrokken is.

Vanuit het Gebedspunt kunnen meerdere activiteiten georganiseerd worden. We geloven in de kracht van gebed en bidden dan ook graag voor onze omgeving, alleen of met meerderen.

Verder is het Gebedspunt open op afspraak. We zijn er voor iedereen, gelovig of niet. Wil je afspraak maken om met ons mee te bidden? Of wil je graag dat er voor jou gebeden wordt? Neem dan contact met ons op via deze website. Of email naar info@gebedspunt.nl of bel naar 0180 844267.