Our motto: “Transforming our area one event at a time”

Straat evangelisatie

Wekelijks gaan we de straat op om met mensen in gesprek te gaan over God en geloof in het algemeen. Ook vragen we mensen of we voor ze mogen bidden. Meestal vinden ze dat goed en leert de ervaring dat God hen persoonlijk aanraakt tijdens het gebed. Supertof dus! Ga je een keer met ons mee?

Bijzondere ontmoetingen

Iedere vrijdagmiddag vind je ons ergens in of rondom Zuidplein in Rotterdam. Als we de straat op gaan, vinden er vaak bijzondere ontmoetingen plaats. En met regelmaat is er ook iemand genezen na gebed. Wil je een keer mee? Neem dan contact met ons op.

We weten dat het super eng kan zijn en heel spannend is, maar we beloven je hierbij echt een te gekke ervaring. En je gaat met mensen die het vaker gedaan hebben, dus daar kun je je in het begin achter verschuilen en veel van leren😁.

Naast de vrijdagen hebben we soms ook acties tussendoor, zeker als er een outreachteam van Jeugd met een Opdracht bij ons te gast is. Mocht je het leuk vinden om een keer met buitenlandse studenten mee te lopen, ook dan van harte welkom. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/ of aan te melden bij onze socials, blijf je op de hoogte van de activiteiten.