Our motto: “Transforming our area one event at a time”

YWAM Connect

Heb je ergens ter wereld een DTS gedaan? En wil je nu graag in de omgeving van Rotterdam in contact komen met anderen die dit ook hebben gedaan? Geef je dan op voor onze gezellige en inspirerende connect avonden. We zien er naar uit om je te ontmoeten!

Ontmoet anderen die net als jij een DTS hebben gedaan

Heb jij een DTS gedaan en vind je het leuk om anderen uit je omgeving te leren kennen die ook een DTS gedaan hebben? Neem dan contact met ons op.
Eén keer per 2 maanden komen we samen. Je leert niet alleen anderen kennen, maar we luisteren ook naar elkaars verhalen. We bidden voor elkaar, of soms is er input of aanbidding. Kortom: je duikt weer even in de YWAM bubbel die je ook tijdens je DTS hebt ervaren. Je kunt gewoon aanschuiven zonder dat er iets van je verwacht wordt.

Wil je wél graag iets betekenen (bijv. aanbidding leiden of stukje input verzorgen), dan is dat ook helemaal geweldig. Laat het ons weten. Deze avonden zijn bedoeld voor jou, zodat je weer even kan bijtanken en je gaven en talenten kunt inzetten als je dat wilt. Kortom: wij zouden het super gezellig vinden om je te leren kennen!

Telefoonnummer
E-mailadres

Stuur je mail naar
info@ywamrotterdam.com