Staf gezocht

Qua ministries/projecten zijn we op dit moment met 1 fulltime en 1 parttime staf werkzaam. Daarnaast zijn er gelukkig betrokken mensen uit allerlei verschillende kerken. Maar er is zoveel te doen en nog zoveel te ontwikkelen.

We zien naar je uit!

We zijn dan ook op zoek naar meer ‘YWAMers’ (spreek uit waiwemmers’), die een uitdaging niet uit de weg gaan. Juist omdat er veel te doen is, heb je veel ruimte om je eigen visie te ontwikkelen.
We zijn dus op zoek naar visionairs en pioniers.

Daarnaast hebben we de volgende vacatures:

  • Iemand die kartrekker wil zijn voor het Gebedswerk. Denk hierbij aan gebedsgroepen leiden, onderwijs geven, Week van Gebed lokaal organiseren, samenwerken met de 24/7 prayer movement in Rotterdam etc.
  • Iemand die leiding wil geven aan het jongerenwerk. Dit betekent tienergroepen leiden vanuit YWAM, leiding geven interkerkelijk jeugdwerk, evt. inloophuis opstarten etc.
  • Iemand voor de PR. Dus iemand die zich bezighoudt met de media; flyers maken, websites bijhouden, persberichten schrijven ed.
  • Iemand die betrokken wil zijn bij het helpen opstarten van missionaire projecten in de omgeving, of iemand die hier leiding aan wil geven
  • Iemand die trainingen wil overzien. Zoals bijv. discipelschap avondschool starten, seminars organiseren, maar ook een zomeroutreach organiseren en leiden.
  • Iemand voor fondsenwerving en om de financiële administratie te stroomlijnen.

Is dit iets voor jou? En ben je bereidt om je minimaal 3 dagen per week fulltime in te zetten vooor YWAM Rotterdam? Laat ons dan weten wat je denkt te kunnen betekenen via info@ywamrotterdam.com.

Menu
Chat openen