Our motto: “Transforming our area one event at a time”

Staf gezocht

Heb jij je DTS afgerond en ben je toe aan een nieuw avontuur? Word een city changer en sluit je aan bij YWAM Rotterdam! Momenteel bestaat ons team uit 2 stafleden en daarnaast veel betrokken vrijwilligers. Eind 2023 komt er een staflid uit Brazilië bij. Maar we kunnen zeker nog meer stafleden gebruiken! Samen dromen we ervan dat de mensen in Rotterdam en omgeving getransformeerd worden door Gods Aanwezigheid in hun leven.

Ontdek wat er al gebeurt

Er gebeuren op dit moment al veel dingen. Bekijk deze pagina voor meer informatie. Daarnaast is er nog zoveel meer te doen en te ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die een DTS hebben afgerond en parttime of fulltime in de bediening willen werken. Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt, nauwelijks ervaring hebt of alles daar tussenin :-). Ja, we zijn op zoek naar ervaren visionairs die het leuk vinden om een ​​uitdaging aan te gaan en Jeugd met een Opdracht in Rotterdam te pionieren. Maar bovenal zoeken we mensen met een passie om Jezus bekend te maken.
Heb je een discipelschap trainingsschool afgerond en ben je toe aan een nieuw avontuur? Neem dan contact met ons op. Omdat er zoveel te doen en te ontwikkelen is, is er ook alle ruimte om je eigen bediening te starten. Anderzijds zijn er ook veel mogelijkheden om samen te werken met bestaande ministeries. 

Note: Bij Jeugd met een Opdracht leven we van giften. De meeste van onze medewerkers voorzien in hun financiële behoeften door samen te werken met vrienden en kerken die hen ondersteunen. Het is ook mogelijk om 2 of 3 dagen per week voor een inkomen te werken om financiële, praktische of ministry redenen.

Staf gezocht

Jeugd met een Opdracht Rotterdam is een pionierslokatie. Heb jij een DTS gedaan en heb je een hart voor de stad en omliggende dorpen? Meldt je dan aan als fulltime staf.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.