“Changing our city one event at a time”

Staf gezocht

Heb je je DTS afgerond en ben je toe aan een nieuw avontuur? Word een city changer en sluit je aan bij Jeugd met een Opdracht Rotterdam!
Momenteel bestaat ons team uit één fulltime staflid en meerdere (JmeO) vrijwilligers. Er is nog een fulltime medewerker uit Brazilië onderweg. Maar we kunnen zeker meer staffies gebruiken.
Er gebeuren op dit moment al veel dingen. Lees hieronder verder voor meer informatie. Toch is er nog zoveel meer te doen en te ontwikkelen.
Als je een DTS hebt gedaan, dan weet je dat wij als JmeO een speciaal DNA van God hebben gekregen. Rotterdam en omstreken hebben dat DNA nodig! Dus, als je een YWAMER bent en toe bent aan een nieuw avontuur: lees dan verder, ontdek wat er al gebeurt en vergeet niet je bericht achter te laten. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Ontdek wat er al gebeurt

Er gebeuren op dit moment al veel dingen. Bekijk deze pagina voor meer informatie. Daarnaast is er nog zoveel meer te doen en te ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die een DTS hebben afgerond en fulltime in de bediening willen werken. Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt, nauwelijks ervaring hebt of alles daar tussenin :-). Ja, we zijn op zoek naar ervaren visionairs die het leuk vinden om een ​​uitdaging aan te gaan en Jeugd met een Opdracht in Rotterdam te pionieren. Maar bovenal zoeken we mensen met een passie om Jezus bekend te maken.
Heb je een discipelschap trainingsschool afgerond en ben je toe aan een nieuw avontuur? Neem dan contact met ons op. Omdat er zoveel te doen en te ontwikkelen is, is er ook alle ruimte om je eigen bediening te starten. Anderzijds zijn er ook veel mogelijkheden om samen te werken met bestaande ministeries. Voor meer informatie over wat er al gebeurt: bekijk deze pagina.

Note: Bij Jeugd met een Opdracht leven we van giften. De meeste van onze medewerkers voorzien in hun financiële behoeften door samen te werken met vrienden en kerken die hen ondersteunen. Het is ook mogelijk om twee dagen per week in te werken om financiële, praktische of ministry redenen.

Laat een bericht achter

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
Menu