Staf gezocht

Op dit moment is er 1 fulltime staflid werkzaam bij Jeugd met een Opdracht Rotterdam. Gelukkig werken we samen met mensen uit allerlei verschillende kerken en daardoor kunnen we wel veel doen. Maar er is nog veel meer te doen en te ontwikkelen. Als je een DTS gedaan hebt, dan weet je dat we als YWAM internationaal een bijzonder DNA van God gekregen hebben. Dat DNA van YWAM is ook meer dan welkom in Rotterdam en omgeving. Veel mensen in onze omgeving hebben outreachteams mee gemaakt en verlangen naar meer.

We zien naar je uit!

We zijn op zoek naar mensen die een DTS hebben gedaan en die nu fulltime in de bediening willen staan om samen Jeugd met een Opdracht in Rotterdam te pionieren. Heb jij een discipelschap trainingschool gevolgd en ga je een uitdaging niet uit de weg? Heb je visie voor Rotterdam en omgeving? Neem dan contact met ons op. Juist omdat er veel te doen is, is er ruimte om je eigen visie te ontwikkelen.

We zijn op zoek naar:

  • visionairs en pioniers: laat ons weten wat je zou willen doen
  • Iemand die kartrekker wil zijn voor het Gebedswerk. Denk hierbij aan gebedsgroepen leiden, onderwijs geven, Week van Gebed lokaal organiseren, samenwerken met de 24/7 prayer movement in Rotterdam
  • Iemand die leiding wil geven aan het jongerenwerk. Dit betekent tienergroepen leiden vanuit YWAM, leiding geven interkerkelijk jeugdwerk, evt. inloophuis opstarten
  • Iemand voor de PR die zich wil bezighouden met social media, flyers maken, websites bijhouden, persberichten schrijven etc.
  • Iemand die trainingen wil overzien en organiseren. Zoals bijv. discipelschap avondschool , seminars, maar ook een zomeroutreach organiseren en leiden.
  • Iemand die wil helpen met het organiseren van events
  • iemand die mee wil werken aan een missionair project of dat wil opstarten
  • Iemand voor fondsenwerving en om de financiële administratie te stroomlijnen

Staat er iets bij waar jij blij van wordt? En ben je bereid om je minimaal 3 dagen per week in te zetten voor YWAM Rotterdam? Laat ons dan weten wat je denkt te kunnen betekenen.

Menu
Chat openen