Revive Rotterdam: Informatie voor outreach teams

Onder de naam ‘Revive Rotterdam’ kunnen outreachteams zich op allerlei manieren inzetten in onze omgeving. Door alle connecties die we hebben kunnen we een supertoffe week of weken organiseren met veel mooie kansen voor de DTS studenten.

Verschillende activiteiten organiseren

Zo zijn er mogelijkheden om in verschillende evangelische en traditionele kerken een jongerenavond te organiseren of te spreken voor een groep jong-volwassenen. Met Agape en de Navigators kunnen we naar de Erasmus universiteit om te evangeliseren onder internationale studenten.

Met de Noorderlicht kerk in Rotterdam kunnen we met mensen in gesprek gaan bij centraal station. We kunnen helpen in een gaarkeuken en tijdens het eten getuigenissen geven. We kunnen gezamenlijke gebed en aanbiddingstijden organiseren, lesgeven op een middelbare school, een complete dienst verzorgen in een evangelische gemeente en noem maar op! De keuze is reuze ;-).

Soms verblijven teams in tweetallen in gastgezinnen en soms is er een locatie dat het team bij elkaar kan blijven. Mensen hier zijn enorm open om teams van Jeugd met een Opdracht te ontmoeten en altijd zijn er einde van de week hele mooie en bijzondere getuigenissen te horen. Van zowel mensen hier, als de mensen van het team. Interesse om een week of langer bij ons te verblijven?

Menu
Chat openen