“Changing our city one event at a time”

Revive Rotterdam: Info voor outreach teams

Onder de naam ‘Revive Rotterdam’ kunnen outreachteams zich op allerlei manieren inzetten in onze omgeving. Door alle connecties die we hebben kunnen we een supertoffe week of weken organiseren met veel mooie kansen voor de DTS studenten.

Wij beloven je een super outreach 🙂

Er zijn mogelijkheden om in verschillende evangelische en traditionele kerken een jongerenavond te organiseren of te spreken voor een groep jongvolwassenen. Ook is het soms mogelijk om een volledige kerkdienst in te vullen van een evangelische gemeente.
Met Agape en de Navigators kunnen we naar de Erasmus universiteit en studentenhuizen om te evangeliseren onder internationale studenten.
Met de Noorderlicht kerk in Rotterdam kunnen we met mensen in gesprek gaan bij centraal station.
We kunnen helpen in een gaarkeuken en daar ook liederen zingen met de gasten en tijdens het eten getuigenissen geven. We kunnen gezamenlijke gebeds- en aanbiddingstijden organiseren, lesgeven op een middelbare school (!) en noem maar op!

Soms verblijven teams in tweetallen in gastgezinnen en soms is er een locatie waar je als team bij elkaar kan blijven. Mensen hier zijn enorm open om teams van Jeugd met een Opdracht te ontmoeten en altijd zijn er einde van de week hele mooie en bijzondere getuigenissen te horen. Van zowel mensen hier, als van de mensen van het team. Interesse om een week of langer bij ons te verblijven? Neem contact met ons op!

Menu