Our motto: “Transforming our area one event at a time”

Revive Rotterdam: Info voor outreach teams

Onder de naam ‘Revive Rotterdam’ kunnen outreachteams zich op allerlei manieren inzetten in onze omgeving. Door waardevolle connecties met andere kerken en stichtingen, kunnen we 1 of meerdere toffe weken organiseren met veel mooie kansen voor de DTS studenten. Lees hieronder meer over wat we onder andere te bieden hebben.

Wij beloven je een fantastische outreach 🙂

Er zijn mogelijkheden om in verschillende evangelische en traditionele kerken een jongerenavond te organiseren of te spreken voor een groep jongvolwassenen. Ook is het soms mogelijk om een volledige kerkdienst in te vullen van een evangelische gemeente.
Met de Navigators kunnen we naar de Erasmus universiteit en studentenhuizen gaan, om te evangeliseren onder internationale studenten. En met Spark ministries gaan we bijvoorbeeld de straat op rondom Rotterdam Zuidplein.
We kunnen helpen in een gaarkeuken in West en delen dan onze getuigenissen tijdens het eten. En we mogen soms lesgeven op een middelbare school, of kunnen ons praktisch inzetten via stichting Present Rotterdam. Natuurlijk houden we ook gezamenlijke gebeds- en aanbiddingstijden. Mogelijkheden genoeg dus!

Soms verblijven teams in tweetallen in gastgezinnen en soms is er een locatie waar je als team bij elkaar kan blijven. Mensen zijn enorm open om teams van Jeugd met een Opdracht te ontmoeten en altijd zijn er aan het einde van de outreach hele mooie en bijzondere getuigenissen te horen. Zowel van de mensen hier, als van de mensen van het outreach team. Interesse om een week of langer bij ons te verblijven? Neem contact met ons op.