Our motto: “Changing our city one event at a time”

Jeugd met een Opdracht Rotterdam

is één van de meer dan duizend locaties die deze interkerkelijke zendingsorganisatie in zo’n honderdtachtig verschillende landen heeft. Bij de organisatie werken wereldwijd bijna 20.000 fulltimers die allemaal leven van giften. Lees hieronder meer over het ontstaan van een pionierslocatie in Rotterdam.

De start van Jeugd met een Opdracht Rotterdam

Jeugd met een Opdracht Rotterdam is ontstaan begin 2008, doordat God iemand vroeg om fulltime in haar eigen omgeving te gaan werken als missionair werker. De verwachting was dat er snel een team zou volgen. Dit was niet zo, maar na 13 jaar mogen we wel zeggen dat ‘de grond is voorbereid’ en dat de stad en de omgeving klaar is om ‘Jeugd met een Opdracht pioniers’ te verwelkomen.

Op dit moment richten we ons vooral op training en evangelisatie. Dit doen we samen met mensen uit verschillende kerken en andere christelijke organisaties. We hebben een supertof netwerk en onwijs veel mogelijkheden om het evangelie te delen. Onder het motto ‘Change our city one event at a time’, zijn we ook altijd op zoek naar momenten en manieren waarop we het evangelie kunnen delen met grotere groepen mensen. Lees hier meer over onze ministries

Do you want to be a city changer?

Jeugd met een Opdracht Rotterdam is een pionierslocatie. Heb jij een DTS gedaan en heb je een hart voor de stad en omliggende dorpen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen onderzoeken of je deel kunt worden van ons team.   Steun Jeugd met een Opdracht Rotterdam om het Goede Nieuws te verspreiden

  Jeugd met een Opdracht in Nederland is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling en heeft daarmee de ANBI status. (RSIN nr. 004063314).

  Jeugd met een Opdracht in Nederland is geaccrediteerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) en gecertificeerd met het keurmerk.

  Doneren kan via:

  Rabobank NL 38 RABO 0326 5210 62
  t.n.v. Stichting JmeO Heerde, o.v.v. YWAM Rotterdam

  of via onderstaande knop

  Menu