Our motto: “Transforming our area one event at a time”

YWAM Rotterdam

YWAM Rotterdam is één van de meer dan duizend locaties die we als interkerkelijke zendingsbeweging hebben in zo’n honderdtachtig verschillende landen. Bij onze beweging werken wereldwijd bijna 20.000 fulltimers die allemaal leven van giften. YWAM Rotterdam is een pionierslokatie. We hopen binnen 5 jaar uit te groeien tot een basis waar jonge mensen met verschillende nationaliteiten samen wonen en werken om het Goede Nieuws in Rotterdam en omgeving te verspreiden.  In september 2025 starten we met onze eerste DTS! Houdt de website in de gaten voor meer informatie. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Lees hieronder meer over het ontstaan Jeugd met een Opdracht in Rotterdam.

De start van YWAM Rotterdam

YWAM Rotterdam is ontstaan begin 2008, doordat God iemand vroeg om fulltime in haar eigen omgeving te gaan werken als missionair werker. De verwachting was dat er snel een team zou volgen. Dit was niet zo, maar na 13 jaar mogen we wel zeggen dat ‘de grond is voorbereid’ en dat de stad en de omgeving klaar is om ‘Jeugd met een Opdracht pioniers’ te verwelkomen.

Op dit moment richten we ons vooral op evangelisatie. Dit doen we samen met mensen uit verschillende kerken en andere christelijke organisaties. We hebben een geweldig netwerk en onwijs veel mogelijkheden om het evangelie te delen. Onder het motto ‘Change our area one event at a time’, zijn we ook altijd op zoek naar momenten en manieren waarop we het evangelie kunnen delen met grotere groepen mensen.

Do you want to be a city changer?

YWAM Rotterdam is een pionierslocatie. Heb jij een DTS gedaan en heb je een hart voor de stad en omliggende dorpen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen onderzoeken of je deel kunt worden van ons team. 

  Steun Jeugd met een Opdracht Rotterdam om het Goede Nieuws te verspreiden

  Jeugd met een Opdracht in Nederland is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling  (ANBI RSIN nr. 004063314).

  Jeugd met een Opdracht in Nederland is geaccrediteerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) en gecertificeerd met het keurmerk.

  Doneren kan ook via overschrijving:

  Rabobank NL 38 RABO 0326 5210 62
  t.n.v. Stichting JmeO Heerde, o.v.v. YWAM Rotterdam

  Jeugd met Opdracht Internationaal

  Jeugd met een Opdracht internationaal heeft duizenden fulltime zendelingen en honderden bedieningen in bijna ieder land in de wereld. Er zijn ontzettend veel manieren waarop je betrokken kunt zijn bij Jeugd met een Opdracht. Wie weet is je bezoek aan deze website de start van een nieuw avontuur voor jou. 

  Het werk van Jeugd met een Opdracht kent 3 peilers:

  • Training
  • Evangelisatie
  • Hulpverlening
  Menu