Paasevent middelbare school

Met de evangelisatie afdeling van Jeugd met een Opdracht Heidebeek hebben we in september 2010 “The God Story” in Barendrecht gebracht. The God Story is een multimedia evenement dat door verschillende creatieve onderdelen de liefde en kracht van God laat zien.

Door middel van muziek, film, dans en real life story’s

Onder andere door middel van muziek, film, dans en reallife story’s kunnen jongeren ervaren hoe God betrokken wil raken bij hun leven.

In 2016 hebben we The God Story voor het eerst gehouden op de middelbare school Focus Beroepsacademie in Barendrecht. Dit was een groot succes en sindsdien organiseren we jaarlijks iets voor school rondom Pasen. Er zijn altijd wel een aantal mensen (tieners/ leerkrachten/ medewerkers van school) die aangeraakt worden. Bijzonder om mee te maken!
Op dit moment is het zo, dat als er outreachteams uit het buitenland zijn, dan mogen zij de godsdienstles verzorgen op school.

Qua evenement voor Pasen zijn we inmiddels toe aan iets nieuws. Op dit moment zijn we daarom bezig met het schrijven en organiseren van een Paasmusical wat we voor en met de tieners van school uit willen voeren in een heus theater. Het script is inmiddels klaar, en er is een regisseur en een technische man die het leuk vinden om mee te werken. Dat moet dus helemaal goed gaan komen! In verband met de fondsenwerving hebben we ook een aparte website gemaakt voor dit evenement. Zie www.musicalsacrifice.nl voor meer informatie.

Menu
Chat openen