B-united jongerenavonden

Onder de naam B-United zijn we in 2021 van start gegaan met interkerkelijke jongerenavonden. Deze avonden zijn ontstaan nadat we in maart 2020 bezig waren met een interkerkelijke Youth Alpha met 60 jonge deelnemers. Helaas konden we dat in verband met corona niet afmaken. Maar door middel van de B-United avonden hebben we nu de draad weer opgepakt! Inmiddels werken 4 kerken hierin samen en we staan altijd open om nog meer kerken te betrekken. Interesse? Mail dan naar info@ywamrotterdam.com

Voor tieners vanaf 14 jaar

Tieners vanaf 14 jaar zijn van harte welkom. Je hoeft niet eerder aan de Alpha meegedaan te hebben. Voor de eerste avonden hebben we een supertoffe spreker die het met ons gaat hebben over hoe je voor God kan leven. Zijn naam is Maurits Amoreus. Meer weten? Volg ons op insta of Facebook via Barendrecht United.

Dit jaar hopen we ook nog met elkaar op kamp te kunnen en samen het onderwerp ‘Heilige Geest’ te kunnen behandelen. Dus volg je ons nog niet? Doe dat dan nu en blijf op de hoogte van wat we gaan doen. Ben je alleen? Er zijn meerdere jongeren die zo dapper waren om alleen naar de avonden te komen. Zij zullen het super vinden om ook jou te leren kennen!

Menu
Chat openen